0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

Vujasinović: Nema opuštanja, Prlainović: Oprezno i odgovorno

Objavljeno: 15.02.14 u 09:27

Danas od 17 časova na Banjici će biti odigran vaterpolo „večiti derbi“ u kojem će Partizan u meču 11. kola Prvenstva Srbije dočekati Crvenu zvezdu koja je u prvom delu šampionata slavila sa 12:9.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Iako ne mogu da poprave plasman na tabeli pošto će najverovatnije ligaški deo šampionata završti na trećem mestu crno-beli i u ovom meču najavljuju juriš na pobedu.

„Mi smo u ovom trenutku treći, pa treći. Rezultat nam u smislu plasmana ne znači ništa. Ali, duel sa Zvezdom ulazi u onu grupu jakih utakmica u kojima se očekuje da odigramo na najbolji mogući način. To znači da nema opuštanja, da ćemo sve učiniti da pobedimo“ – rekao je u najavi ovog meča trener Partizana Vladimir Vujasinović, a prenose Novosti.

Sa druge starne crveno-belima su bodovi itekako potrebni pošto se sa kragujevačkim Radničkim bore za prvo mesto na tabeli.

„Bodovi su nam neophodni, a crno-beli na Banjici znaju da nadmaše sebe. Moramo da odigramo maksimalno oprezno i odgovorno kako bismo ostvarili cilj i pobedili“ – kazao je kapiten Andrija Prlainović.

hotsporrt.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter