0
Ostali sportovi

Rukometaši Partizana ponovo razočarali svoje navijače

Objavljeno: 15.02.14 u 22:48

Rukometaši Partizana poraženi su na gostovanju od banjalučkog Borca rezultatom 26:21 (16:7), u 14. kolu  Gasrpom južni tok Lige.

rkpartizan-kzs

Domaćin je od starta susreta, igranog u dvorani ‘Borik’, nametnuo svoj ritam igre i već na poluvremenu stekao ogromnu prednost, 16:7. Ni u nastavku susreta rukometaši Partizana nisu uspevali da se približe i smanje zaostatak, pa je Borac rutinski upisao i četvrtu pobedu u ligi, dok je crno-belima ovo 13. poraz.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Stefan Janković sa 7 golova, 6 je postigao Branislav Obradović, dok je golman Mario Blažević doprineo uspehu sa 18 odbrana.

U Partizanu se istakao Božidar Markićević sa 6 golova, dok je Mihailo Radovanović obranio 12 udaraca.

„Banjalučani su pokazali da zaslužuju da imaju ozbiljan rukometni klub. Više nego zaslužena pobeda Borca, održali su nam lekciju iz sporta. Krivo mi je što smo se Banjalučanima predstavili u očajnom svetlu. Nadam se da ćemo izvući neku korist. Rezultat ovog meča nije realan, treba da bude 10 razlike, na moju žalost. Hteli smo da uvećamo bodovni saldo na tabeli, nismo uspeli, a kako stvari stoje, očigledno ćemo i ostati na mestu na kom se sada nalazimo“, rekao je trener Partizana Aleksandar Brković, a preneo ‘B92’.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter