0
Evropske lige

Murinjo prebacuje pritisak na Liverpul, Rodžers odgovara

Objavljeno: 15.02.14 u 15:33

U želji da prebaci deo pritiska na rivale u trci za titulu menadžer Čelsija Žoze Murinjo je nedavno izjavio da smatra da Liverpul ima najveće šanse da prođe prvi kroz cilj, što zbog nešto povoljnijeg rasporeda u odnosu na rivale, ali pre svega zbog toga što nema obaveze u evropskim takmičenjima.

murinjo-rodzers

Međutim sa Portugalčevim mišljenjem se ne slaže menadžer „crvenih“ Brendan Rodžers.

„Ne verujem da će to što je naveo Murinjo imati preveliku važnost. Meni ništa ne znači. Trenutno su mi važni samo igrači i teren. Imam zadatak da smanjim pritisak na igrače kako bi oni bili spremni da ispunjavaju zadatke na terenu“ – rekao je Rodžers.

Posle 26 odigranih kola u Premijer ligi Čelsi je na čelu tabele sa 57 bodova odnosno bodom više od Arsenala koji je drugi, tri boda suficita u odnosu na Mančester Siti i četiri u odnosu na Liverpul. Prednost „crvenih“ je što će u drugom delu šampionata na Enfildu ugostiti i Čelsi i Mančester Siti.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter