0
Tenis

Jelena bez finala u Dohi

Objavljeno: 15.02.14 u 17:38

Jelena Janković nije uspela da se palsira u finale turnira u Dohi, koji se igra za nagradni fond od 2.440.070 američkih dolara pošto je u prvom polufinalnom meču poražena od Nemice Anđelik Kerber sa 2:0, po setovima 6:1, 7:6(6), posle jednog sata i 47 minuta igre.

jelena-jankovic-doha

U prvom setu Jankovićeva, koja je inače igrala vrlo dobro tokom nedelje na ovom turniru, bila je potpuno neprepoznatljiva što je Nemica umela da iskoristi i da ubedljivo osvoji taj deo igre u kojem je vrlo brzo povela sa 4:0.

U drugom setu je viđena potpuno drugačija slika pošto nijedna teniserka nije uspela da napravi veću prednost. Istina, Kerber je pri rezultatu 5:4 servirala za pobedu, ali je Jankovićeva uspela da vrati brejk, a potom i da povede sa 6:5. Međutim, nije uspela naša igračica da napravi potpuni preokret pa je morao da se igra taj-brejk.

13. gem je takođe bio vrlo interesantan pošto je odigrano čak 14 poena. Imala je Jankovićeva čak dva mini brejka, ali nije uspela da ih iskoristi. Prvu meč loptu naša igračica je spasila servisom pri rezultatu 6:5, ali je Nemica na 7:6 imala dosta sreće pošto je loptica posle odbitka od sajle pala u Jelenino polje za konačan trijumf Kerberova.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter