0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

Drulović i u Superligi video potencijalne reprezentativce

Objavljeno: 15.02.14 u 15:57

Vršilac dužnosti selektora fudbalske reprezentacije Srbije Ljubinko Drulović rekao je danas da se nada da će opravdati poverenje koje mu je ukazano i dodao da želi da napravi dobar rezultat u prijateljskom meču sa Irskom.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Zadovoljstvo mi je i čast što sam na čelu naše A reprezentacije, međutim, to je istovremeno i velika obaveza. Nadam se da ću opravdati ukazano poverenje, a prva provera je u Dablinu kada ćemo odigrati prijateljsku utakmicu protiv Republike Irske. Želim da se naša reprezentacija predstavi u najboljem svetlu“ – rekao je Drulović Tanjugu.

On smatra da Srbija može da napravi dobar rezultat, s obzirom da ima brojne fudbalere koji u poslednje vreme u najjacim ligama Evrope prikazuju odlične partije.

„Pratim nastupe naših internacionalaca i veoma sam zadovoljan viđenim, ali i u našoj Superligi ima reprezentativnog potencijala“ – zaključio je novoimenovani selektor.

Utakmica između Irske i Srbije igra se 5. marta u Dablinu, a čelnici Fudbalskog saveza Srbije su juče poručili da se do aprila neće oglašavati po pitanju selektora.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter