0
Ostali sportovi

FOTO:STARSPORT

Bekrić i Raović ‘gurali’ jedan drugog do ličnih rekorda

Objavljeno: 15.02.14 u 17:03

Emir Bekrić i Miloš Raović obeležili su još jedan miting u Budimpešti i istrčali lične rekorde u dvorani odnosno još bolje rezultate na 400 metara u odnosu na prošlu nedelju.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Bekrić je, iako trka na 400 metara u dvorani nije njegova disciplina, stazu istrčao za 47,46 sekundi. U foto finišu, samo za stotinku ispred njega bio naš drugi takmičar, Raović – 47,45, koji je inače specijalista za ovu disciplinu.

“Neverovatno je koliko volim da trčim u Sima sali, ima nešto dobro tu, jer kad god dođem oborim lični rekord. Veoma sam zadovoljan i nadam se daljem napretku u naredne dve trke. Takođe, veoma sam srećan zbog Miloša, koji je bio odličan. Zajedno smo jači, jedno drugome uvek podrška” – bili su prvi utisci Emira Bekrića posle trke.

Mirjana Stojanović, trener Emira Bekrića i Miloša Raovića bila je zadovoljna posle trke:

“Zadovoljna sam nastupom obojice. Emirov rezultat u dvorani je zaista odličan, ali važno je da ne zaboravimo da je njemu ovo samo usputna stanica za ono što ga očekuje na otvorenom, u njegovoj disciplini, na 400 metara prepone. Napreduje iz trke u trku, a to je dobra osnova i dobar pokazatelj da će rezultat na otvorenom biti bolji. Miloš je zaista dobar takmičar, u dvorani 400 metara je njegova disciplina, i više mu odgovara u odnosu na Emira. Obojica su bili odlični, idemo dalje“.

Već sledećeg vikenda Bekrića očekuje Balkanijada u Istanbulu, a nakon toga i miting u Pragu.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter