0
Evropske lige

FOTO: torinofc.it

Vešović: Odbio sam Partizan zbog Zvezde

Objavljeno: 14.02.14 u 20:02

Donedavni fudbaler Crvene zvezde Marko Vešović na predstavljanju u Torinu otkrio je da je imao ponudu Partizana, ali da iz poštovanja prema svom bivšem klubu nije želeo da se preseli u Humsku.

FOTO: torinofc.it
FOTO: torinofc.it

“Odbio sam da pređem u Partizan jer sam igrao za Zvezdu, drugi veliki klub u gradu i zbog toga nikada ne bih mogao da odem tamo. Uvek sam igrao u gradovima u kojima postoje rivalski klubovi, a tako će biti i sada u Torinu. Zbog toga, pokušao sam da stupim u kontakt sa Mirkom Vučinićem, ali još uvek se nismo čuli. Uvek sam poštovao svakog rivala, ali sam na terenu želeo da pobedim svakog“, rekao je Vešović, koji se potom osvrnuo na žestoku konkurenciju u ekipi, pošto na njegovoj poziciji igra Mateo Darmijan.

“On je odlčan igrač sa velikim iskustvom u Seriji A. Poštujem ga, ali radiću naporno kako bih zaslužio mesto u ekipi. Moram i da mu se zahvalim jer mi je mnogo pomogao oko kretnji i postavljanju na terenu“, rekao je Vešović, koji će na leđima nositi dres sa brojem 29 za koji je rekao da je “oduvek bio njegov i da je želeo da nastavi tradiciju“.

Priliku za debi, Vešović će imati već u ponedeljak kada Torino gostuje Veroni.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter