0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

Drulović: Nastaviću tamo gde je Miha stao

Objavljeno: 14.02.14 u 17:00

Privremeni selektor fudbalske reprezentacije Srbije Ljubinko Drulović rekao je u petak da želi da trajno ostane na tom mestu, kao i da će nastavati tamo gde je njegov prethodnik Siniša Mihajlović stao.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Veliko mi je zadovoljstvo i čast da budem na čelu ove selekcije. Zahvaljujem se svim čelnicima Fudbalskog saveza Srbije, predsedniku Tomislavu Karadžiću i generalnom sekretaru Zoranu Lakoviću. Učiniću sve da opravdam ukazano poverenje, radiću maksimalno i najpoštenije moguće“, rekao je Drulović agenciji Beta.

FSS je postavio Drulovića za vršioca dužnosti selektora, a trajno rešenje na tom mestu znaće se, kako je najavljeno, početkom maja.

„Voleo bih i učiniću sve da nastavim da radim u reprezentaciji. Ja sam neko ko je tu, u Savezu, već godinu i po dana i svakako da mi je želja da nastavim da radim tamo gde je Siniša Mihajlović stao“, kazao je Drulović.

On je naveo da je Siniša Mihajlović ostavio bazu, kao i da treba ispoštovati igrače koji su u formi u svojim klubovima.

„Ekipa treba da nastavi tamo gde je stala, baza postoji, Mihajlović je to ostavio. Treba u svakom slučaju ispoštovati sve igrače koji su u formi i zaslužuju da igraju. Imamo spoj mladosti i iskustva i na poslednjih nekoliko utakmica je pokazano da posedujemo izuzetan kvalitet“, istakao je novi selekor.

Drulović nije želeo da razgovara o imenima igrača koji se mogu naći u timu, ali je rekao da su svima vrata otvorena, pa tako i Ademu Ljajiću.

„Ima vremena, tek ćemo definisati neke stvari. Imaćemo sastanke, svima su vrata otvorena, nebitno, ako taj neko zasluži sigurno će igrati. Videćemo šta i kako… Ne bi bilo logično da se ekipa promeni, stvarno su igrali momci dobro“, kazao je Drulović.

hotsport.rs/beta.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter