0
Evropske lige

Konačno dobre vesti za Siti

Objavljeno: 14.02.14 u 18:57

Menadžer Mančester Sitija Manuel Pelegrini potvrdio je da su se Samir Nasri i Havi Garsija oporavili od povreda i da konkurišu za sastav za subotnji meč sa Čelsijem u FA kupu.

Nasri

Dvojica vezista nisu igrala od početka godine, ali su spremni da pomognu svojoj ekipi u duelima sa Čelsijem za vikend, a potom i protiv Barse u utorak u osmini finala Lige šampiona. Ipak, iako je bilo najava, Serhio Aguero i Fernandinjo neće biti spremni za predstojeće duele.

“U ovom trenutku, Aguero i Fernandinjo su daleko od sastava da duel sa Barselonom. Ipak, dobre vesti za nas su da se Nasri i Garsija vraćaju u tim i konkurisaće za sastav na obe utakmice. U prethodnom periodnu nam nije bilo lako nakon serije mnogobrojnih povreda, ali to nisu bili izgovori. Imamo dobru ekipu, 20 kvalitetnih igrača i napadamo sve trofeje do kraja sezone“, rekao je Pelegrini.

Utakmica Siti – Čelsi na programu je u subotu u 18.15.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter