0
Evroliga

FOTO:STARSPORT

Vujošević: Pobeda Žalgirisa protiv ovakvog Partizana nije iznenađenje

Objavljeno: 13.02.14 u 22:30

Trener Partizana, Duško Vujošević, čestitao je Žalgirisu na zasluženoj pobedi u 6. kolu Top 16 faze Evrolige i istakao da rezultat nije iznenađujući s obzirom na mnogobrojne probleme crno-belih sa povredama.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

”Žalgiris je zasluženo dobio utakmicu. Ono čime nisam zadovoljan je to što su oni čvršće, tvrđe ušli u utakmicu u svim segmentima, u skoku u napadu, u čvrstini odbrane. Oni su dobra ekipa na svom terenu, međutim ne treba zaboraviti da nama od početka sezone nedostaje Vesterman, pa Milosavljević, čiji izostanak ćemo vrlo teško nadoknaditi. Danas još nisu bili prisutni Pavlović, zbog toga što još uvek nema pravo igranja, i Kinzi, koji je na poslednjim utakmicama davao veliki doprinos“, rekao je Vujošević za sajt kluba.

Žalgirisu je ova pobeda prva u Top 16 fazi, a crno-beli se okreću obavezama u ABA ligi jer u nedelju dočekuju Široki od 17 časova.

„Pobeda Žalgirisa nije iznenađenje protiv ovakvog našeg sastava, oni su to zasluženo dobili. Mi moramo iz ove situacije korak po korak da izlazimo. Nama je veoma bitna utakmica u nedelju sa Širokim, gde će biti i prezentacija Pavlovića i nadam se velikoj podršci publike”, dodao je Vujošević.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter