0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

Prosinečki: Srbija? Nikada se ne zna šta nosi sutrašnji dan

Objavljeno: 13.02.14 u 09:23

Nakon što je Aleksandar Stanojević odustao od kandidature za mesto selektora reprezentacije Srbije mediji licitiraju sa brojnim imenima fudbalskih stručnjaka koji bi mogli da sednu na klupu „orlova“, a među njima se stidljivo spominje i ime Roberta Prosinečkog, bivšeg trenera Crvene zvezde.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Popularni Žuti u izjavi za Jutarnji list tvrdi da ga niko nije kontaktirao u vezi sa tim, ali iz njegove priče se jasno vidi da ne bi imao ništa protiv da nasledi svog nekadašnjeg saigrača iz šampionskog tima Crvene zvezde Sinišu Mihajlovića.

„Ne znam ništa o tome, niti sam razgovarao sa nekim na tu temu. U ovom trenutku želeo bih da preuzmem neki dobar klub, hteo bih da svakodnevno budem u pogonu, ali, nikada se na zna šta donosi sutrašnji dan. Srbija ima vrlo dobru reprezentaciju. I dalje stojim pri mišljenju da je Nemanja Matić najbolji zadnji vezni na svetu i da je srpska odbrana najbolja u Evropi. Takođe, Adem Ljajić je vrlo kvalitetan napadač. To je kostur reprezentacije koja ne bi smela da izostane sa budućih velikih takmičenja. Možda je uz neke korekcije zaslužila i plasman u Brazil“ – objasnio je Prosinečki.

Preostaje nam da sačekamo još nekoliko dana, najviše dve nedelje, kako bismo saznali ime novog selektora pošto su iz FSS-a najavili da bi do 25. februara odnosno Skupštine ove organizacije trebalo da bude poznato ime novog selektora. Stručni savet je predložio Ljubišu Tumbakovića, ali jasno je da će poslednju reč po ovom pitanju imati predsednik FSS Tomislav Karadžić.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter