0
Košarka

Radnički doveo Dušana Katnića

Objavljeno: 13.02.14 u 23:48

Čelnici košarkaškog kluba Radnički vrlo brzo su našli zamenu za Di Džej Silija, pošto je u Kragujevac stigao Dušan Katnić koji je potpisao ugovor do kraja sezone.

Dušan Katnić

25-godišnji Katnić igra na poziciji plejmejkera, visok je 194 cenimetra i svojevremeno je dva puta bio šampion Evrope i sveta sa mlađim reprezentativnim selekcijama.

Karijeru je započeo u KK Plej-of za koji je igrao od 1999. do 2004. godine, nakon čega je prešao u beogradski Atlas i dobio poziv u reprezentaciju. Klupsku karijeru je zatim nastavio u Mega Vizuri, pa u Zvezdi za koju je igrao u Jadranskoj ligi tokom sezone 2010/2011. godine. Tada je imao prosek 7,4 poena i 1,5 asistencija po meču.

Igrao je u inostranstvu za Ostende i osvojio šampionat Belgije. Prošle sezone je odigrao 22 utakmice u domaćem prvenstvu, kao i na jednoj utakmici u Evroligi i pet susreta u Evrokupu. Zatim je prešao u poljski Anvil, gde je imao prosek 9,8 poena i 3,9 asistencija po utakmici.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter