0
Domaći fudbal

Nišlije zovu Vitasa

Objavljeno: 13.02.14 u 11:15

Bivši kapiten Rada Uroš Vitas tokom zimskog prelaznog roka postao je član belgijskog Genta, ali bi i prolećni deo sezone mogao da provede u Jelen Superligi tačnije u niškom Radničkom.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Kako pišu Novosti Nišlije su već uspostavile kontakt sa upravom Genta u nameri da isposluju šestomesečnu pozajmicu Vitasa koji ima žestoku konkurenciju za mesto u poslednjoj liniji belgijskog tima. U naredna dva do tri dana biće poznato da li će Vitas drugi deo sezone provesti u rodnom Nišu ili će ipak pokušati da se izbori za mesto u svom novom timu.

U nameri da izbore mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope Nišlije su tokom zime ozbiljno pojačali tim pošto su doveli čak sedam igrača među kojima je i nekadašnji štoper Crvene zvezde Ibrahim Gaj. Pored Senegalca na Čair su stigli još Miloš Krstić, Saša Marjanović, Dragan Jelić, Petar Đuričković, Ivan Pejčić i Brazilac Kajo Sančez.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter