0
Evropske lige

Kuzmanović srećan zbog Vidićevog dolaska u Inter

Objavljeno: 13.02.14 u 13:27

U poslednjih nekoliko godina srpski ljubitelji fudbala sa velikom pažnjom prate igre Intera pošto je za ovaj milanski klub igralo nekoliko naših reprezentativaca. Od sledeće sezone u dresu „neroazura“ pored Zdravka Kuzmanovića nastupaće u Nemanjа Vidić koji je već prošao lekarske preglede.

kuzmanovic-inter

„Ako nam se Vidić zaista priključi biću veoma srećan. Radi se o vanserijskom igraču, ali to ne moram ni da pričam to već svi znaju“ – rekao je Kuzmanović.

Popularni Kuz potom je obajsnio kako je došlo do njegovog dolaska na Meacu.

„Pre nego što sam napustio Štutgart imao sam nekoliko ponuda iz Premijer lige, ali kada je stigao poziv Intera nisam se dvoumio. Igranje u Engleskoj bi bilo zanimljivo, ali dolazak na Meacu je ispunjenje sna. I prethodnog leta sam imao nekoliko ponuda, ali nisam želeo da napustim klub posle samo šest meseci. što se tiče Milana u svakom prelaznom roku iskrsnu neke spekulacija, ali ja sam srećan i zadovoljan u Interu“ – objasnio je srpski internacionalac koji u poslednje vreme sve češće igra za tim Valtera MAcarija.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter