in ,

Bekrić ponovo na dvoranskom mitingu u Budimpešti

Nakon što je pre nedelju dana ispunio cilj zimske sezone, srpski atletičar Emir Bekrić će u subotu ponovo učestvovati na mitingu u dvorani u Budimpešti.

Emir-Bekric-sa-zastavom-Srbije

Bekrić je u dobrom raspoloženju, opušten i zadovoljan ponovo krenuo put glavnog grada Mađarske. U subotu, 15. februara, predstoji mu nova trka u dvorani.

„Volim da putujem vozom, a Budimpešta nije daleko, pa sam krenuo malo ranije. Voz pruža komfor kad imate određenu visinu. U Sima sali ću trčati četvrti put i ona je definitivno stvorena za mene, talična, u obaranju ličnog rekorda. I ovog puta će sa mnom biti i Miloš Raović, koji je, takođe, dobro trčao prošle nedelje. Bićemo podrška jedan drugome sigurno“. rekao je Bekrić.

Do kraja zimskog dela sezone najboljeg srpskog atletičara očekuje još Balkanijada u Istanbulu i miting u Pragu. Ipak, dan nakon mitinga u Budimpešti, Bekrić bi voleo da stigne i u Novi Sad, da prisustvuje takmičenju na državnom prvenstvu.

“Potrudiću se da dođem u Novi Sad i podržim klupske drugare. Znam koliko podrška znači. Voleo bih da već sledeće godine trčim u našoj dvorani, Beogradskoj atletskoj dvoranu, a bio bih presrećan da u publici vidim svoje roditelje, ali i sve ljubitelje sporta, koji me bodre i navijaju da budemo samo bolji, i ja, ali i svi ostali atletičari”, rekao je Emir.

hotsport.rs

Diskusija

Odgovorite

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Kasalica: Ne može se igrati sa Milijašem, mnogo je nervozan i samo viče (VIDEO)

Supergol makazicama koji morate videti (VIDEO)