0
Domaći fudbal

FOTO: www.partizan.rs

Novi trijumf Partizana, dva gola Ninkovića

Objavljeno: 12.02.14 u 16:04

Fudbaleri Partizana pobedili su makedonski Rabotnički sa 2:0 u prijateljskom meču na pripremama u Turskoj.

FOTO: www.partizan.rs
FOTO: www.partizan.rs

Trener crno-belih Marko Nikolić odlučio se da i na ovom meču počne sa igračima sa manjom minutažom. Sastav Partizana na početku meča činili su: Živković, Aksentijević, Obradović (Petrović Nemanja od 46′), Ivković, Gulan, Marković, Ninković, Luka, Grbić, Fofana i Živković.

Posle prvih 45 minuta mreže su i dalje mirovale. Međutim, u nastavku susreta „proradio“ je Nikola Ninković koji je sa dva gola zapečatio sudbinu Makedoncima.

Ninković je prvi gol postigao u 55. minutu i to posle kornera. Izveo je udarac iz ugla, a lopta je zakačila Ilijoskog i završila u mreži.

Deset minuta kasnije dosuđen je jedanaesterac za Partizan posle faula nad Fofanom. Ninković je preuzeo odgovornost i preciznim udarcem udvostručio prednost svog tima.

Partizan je tako zabeležio i četvrtu pobedu u Turskoj i to bez primljenog gola. Crno-beli su savladali Ružemberok i Sarajevo sa po 1:0 i Maribor sa 4:0.

Pre povratka u Beograd, ekipa Marka Nikolića odigraće još jedan meč u petak, 14. februara protiv Šahtjora.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter