1
Evrokup

FOTO: STARSPORT

Nikolić: Šta ćemo ako pobedimo i Albu?!

Objavljeno: 12.02.14 u 23:35

Trener Radničkog iz Kragujevca, Miroslav Nikolić, zapitao je nakon trijumfa nad Himikom u svom stilu šta će biti ukoliko njegova ekipa pobedi u poslednjem kolu i plasira se u osminu finala Evrokupa.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Košarkaši Radničkog iz Kragujevca u sredu su ostvarili drugu pobedu u Last 32 fazi Evrokupa i ukoliko u poslednjem kolu pobedi Albu u Berlinu plasiraće se u narednu fazu.

“Hvala, najpre, publici koja nas bodri u najtežim trenucima za klub, kada treba da se održimo. Odigrali smo jako dobro ovu utakmicu, sa mnogo energije, pameti, puno asistencija, borbenosti. Sve nam se pogodilo. Da igramo stalno ovako bilo bi mnogo boljih rezultata“ rekao je Nikolić za sajt kluba, a potom dodao:

“Prolongirali smo pitanje trećeg kruga Evrokupa. Imamo sada najpre teško gostovanje u Podgorici, u okviru ABA lige, pa idemo u Berlin da pokušamo da prođemo i drugi krug. I, šta ćemo onda? Borimo se koliko možemo, pošteno igramo Evrokup i ABA ligu“ zaključio je Nikolić.

Podsetimo, Kragujevčani su ostali bez Di Džej Silija i on će karieru nastaviti u Nemačkoj.

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter