0
Domaći fudbal

FK Voždovac pomaže bolesnoj deci (VIDEO)

Objavljeno: 12.02.14 u 17:42

Uprava Fudbalskog kluba „Voždovac“ saopštila je na pres konferenciji u petak da je odlučila da se odrekne dvadeset odsto svoje zarade u korist bolesnih mališana u Srbiji.

Vozdovac pojacanja

Ovu odluku saopštio je sekretar kluba Dragan Pilipović i naglasio da je to tek početak humanitarnih akcija koje će klub u budućnosti organizovati.

„Verujemo da su deca naše najveće bogatstvo, a na žalost, u Srbiji trenutno postoji mnogo mališana kojima je potreban novac za operacije. Stoga će FK Voždovac od sledećeg meseca 20 odsto zarade od prodaje karata, prodaje suvenira u našoj radnji koja će biti otvorena u slopu prodavnice „Dijadora“ u Šoping centru „Stadion“, kao i od zarade koja se ostvari od škole fudbala jednom mesečno biti uplaćena u humanitarne svrhe. Nadamos e da ćemo na ovaj način dati pozitivan primer i drugima da pokrenu slične akcije a ovo je tek početak našeg humanitarnog rada jer za budućnost spremamo brojne projekte o kojima ćemo vas blagovremeno obavestiti“, rekao je Pilipović.

Sekretar kluba objavio je i ekskluzivno potpisivanje ugovora sa brendom sportske opreme „Dijadora“ koju će igrači kluba koristiti.

Okupljenima se potom obratio  novi šef stručnog štaba Zoran Milinković.

„Uspešno smo odradili pripreme i spremi ulazimo u novu polusezonu. Primarni cilj kluba je opstanak u Superligi, a sigran sam da će u tome osim starih igrača doprineti i zalaganje pojačanja sa čijom sam igrom zadovoljan“, rekao je Milinković.

Ispred igračkih pojačanja novinarima se obratio Miloš Mihajlov, povratnik u redove „Zmajeva“.

„Ovo je klub u kome sam potekao, mogu slobodno reći, moja druga kuća. Srećan sam što sam opet ovde i saigrači i ja ćemo dati sve od sebe da ostvarimo zacrtane planove“, rekao je Mihajlov.

Po završetku oficijalnog dela, organizovano je fotografisanje svih pojačanja sa stručnim štabom. Tom prilikom objavljeno je da će dres „Voždovca“u sledećem periodu nositi Mario Božić, Nemanja Supić, Zoran Popović, Aleksandar Vasiljević, Marko Pavićević, Stefan Tripković, Nikola Todorić, Saša Jovanović, Josip Projić i Duško Dukić, kao i da je Stafan Babović odlučio da ostene jedan od stožera igre kluba uprkos velikom broju ponuda koje je dobio u prelaznom roku.

hotsport.rs/FK Voždovac

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter