0
Evropske lige

Uspesi totalno promenili Brendana Rodžersa

Objavljeno: 11.02.14 u 19:21

Predvođeni sjajnim Luisom Suarezom i Stivenom Džerardom, fudbaleri Liverpula nižu uspehe u Premijer ligi od starta sezone. Odlični rezultati kluba sa ‘Enfilda’ pozitivno su uticali i na način života trenera Brendana Rodžersa, koji je rešio da napravi promene na privatnom planu.

Brendan Rodžers

Nakon mnogo godina i sezona za zaborav, Liverpul je konačno počeo da pruža partije koje se od njega očekuju i postao konkurent za titulu u Premijer ligi. Jedan od najzaslužnijih za to je i 41-godišnji Brendan Rodžers, koji se usled uspeha drastično promenio. Izbeleo je zube, sredio svoju kilažu, a zatim napustio suprugu Suzan i dvoje dece kako bi živeo sa ljubavnicom u apartmanu od 1,5 miliona evra.

Rodžers je prvi put pažnju javnosti privukao kada je iz Svonsija, koji je uveo u Premijer ligu, stigao u Liverpul 2012. godine. Početak na ‘Enfildu’ mu je bio košmaran, jedva je uspeo da zadrži posao, da bi ove sezone doživeo pravu renesansu.

Liverpul je trenutno 4. u Premijer ligi sa 50 osvojenih bodova, 6 manje od vodećeg Čelsija.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter