0
Domaći fudbal

FOTO: PARTIZAN.RS

Partizan zgromio Mariborčane (VIDEO)

Objavljeno: 11.02.14 u 15:56

Fudbaleri Partizana zabeležili su i treću pobedu u drugom delu priprema u Turskoj pošto su danas u Beleku razbili slovenački Maribor sa čak 4:0 (3:0) pa je tako posle duela protiv Ružomberoka i Sarajeva i na ovom meču mreža crno-belih ostala netaknuta.

FOTO: PARTIZAN.RS
FOTO: PARTIZAN.RS

Na današnjem meču blistao je centarfor Partizana Petar Škuletić koji je postigao prvi i poslednji gol za srpskog šampiona u 6. i 74. minutu, Meretelj je u 26. savladao svog golmana, a Malbašić je samo dva minuta kasnije postavio konačan rezultat prvog poluvremena.

Posle kratkog ispitivanja snaga Škuletić je već u 6. minutu posle dodavanja Malbašića uspeo da prevari golmana slovenačkog tima za vođstvo Partizana od 1:0. Mertelj je prilično nepsretno reagovao u 26. minutu kada je posle auta Volkova glavom savladao svog golmana, da bi već u sledećem napadu Škuletić posle degažmana Lukača spustio loptu do Malbašića koji je iskusno lobovao Kotmana okončavši tako furioznih pola sata igre beogradskog tima.

Imao je Partizan odlične prilike i u drugom poluvremenu, ali se do četvrtog gola čekalo sve do 74. minuta kada je Škuletić na dodavanje Lazovića postigao svoj drugi pogodak.

Ono što može da hrabri trenea Nikolića je da njegov tim iz meča u meč igra sve bolje i nema sumnje da će potpuno spremno dočekati prolećni deo sezone.

Mladi stručnjak je u današnjem meču na teren poslao sledeći tim: Lukač, Vulićević, Trajković, Stanković, Volkov, Drinčić, Brašanac, Pantić (Luka od 69′), Malbašić, Škuletić i Lazović.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter