0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

I Tumbaković kandidat za selektora, Stanojević favorit

Objavljeno: 11.02.14 u 09:04

Srpska sportska javnost već je promovisala bivšeg trenera Partizana Aleksandra Stanojevića u novog selektora fudbalske reprezentacije Srbije. Mladi stručnjak bi nakon  sastanka Izvršnog odora FSS koji je zakazan za sredu i zvanično trebalo da bude kandidat za tu funkciju.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Red poteza je sledeći, Stručni odbor bi trebalo da predloži kandidata Izvršnom odboru FSS, a sve će biti okončano na Skupštini FSS koja je zakazana za 25. februar. Generalalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije Zoran Laković u izjavi za Novosti je poručio da nije nemoguće da selektor bude imenovan i ranije.

Međutim, Stanojević prema saznanjima ovog lista Stanojević nije jedini kandidat iako jeste favorit u toj trci, pošto će pored njega Stručni odbor koji je zasedao i u ponedeljak  danas razgovarati sa još jednim bivšim trenerom Partizana – Ljubišom Tumbakovićem.

Ko god da bude izabran za novog selektora debi na klupi „orlova“ imaće za manje od mesec dana odnosno 5. marta za kada je zakazana prijateljski meč protiv Republike Irske.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter