0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Gogić: Nedostaje mi teren (VIDEO)

Objavljeno: 11.02.14 u 14:47

Posle slobodnog dana koji je Slaviša Stojanović dao crveno-belima u ponedeljak, 10. februara, fudbaleri Crvene zvezde su u utorak ujutru ponovo bili na terenu.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Zbog kiše, ponovo se radilo na terenu sa veštačkom travom u Izoli, a ekipa je bila skoro kompletna. Skoro, jer je sa strane radio jedino Goran Gogić. Iskusni vezista već nekoliko dana pokušava da sanira povredu „prednje lože“ desne noge pa mu je prepisano samo trčanje u krug.

„Radim sa strane jer sam osetio bol u nozi još na utakmici sa Koprom. To mi predstavlja problem za sada, pa sam u dogovoru sa šefom i doktorom na terapiji. Nedostaje mi teren i rad sa loptom, u grupi sa ostalima, ali šta da se radi. Verujem da ću već sutra biti u stroju“ – kazao je Gogić za zvanični sajt kluba.

Iskusni vezista ističe da je konkurencija u veznom redu za njega samo motivacija više.

„Inače sam u karijeri uvek išao težim putem, uvek nekako okolo. Ne smeta mi ni najmanje da se uz ostale igrače borim za mesto u timu. Uostalom, i kad sam letos stigao na Marakanu, radio sam i strpljivo čekao svoju šansu i na kraju sam je dočekao. Najvažnije je da u timu postoji veliki kvalitet i da nas on dovede do cilja, a to je titula“ – jasan je Goran Gogić.

Crvena zvezda poslednji meč na priprema u Sloveniji igra u sredu, 12. februara, u Novoj Gorici protiv ekipe Gorice. Meč je zatvoren za javnost a počinje u 14,00 časova.

hotsport.rs

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter