1
Evroliga

FOTO: STARSPORT

Adidas vas vodi na meč Partizana i Galatasaraja u Areni

Objavljeno: 11.02.14 u 20:39

Košarkaši Partizana ugostiće turski Galatasaraj 20. februara u ‘Kombank Areni’, u okviru 7. kola Top 16 faze Evrolige. Popularni brend, Adidas, iskoristio je priliku da uz ovaj meč dodatno podigne svoju popularnost i obraduje ljubitelje dobre košarke.

kinzi-lovernj-musli

Podsetimo, Adidas je nedavno produžio saradnju sa Evroligom za još dve godine i pred meč Partizana i Galatasaraja je rešio da pokrene zanimljivu akciju. Pet najkreativnijih navijača dobiće priliku da osvoje karte za utakmicu između srpskog šampiona i turskog kluba.

Kako bi fanovi osvojili ulaznice, potrebno je da na Tviteru postave svoju fotografiju sa neke od Partizanovih evroligaških utakmica uz pominjanje ‘@adidassrbija’, a oni najoriginalniji dobiće pet karata za meč.

Adidas će ovim putem i za sledeće evroligaške utakmice Partizana u Beogradu poklanjati ulaznice za najvatrenije fanove crno-belih.

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter