0
Evropske lige

Šansa za Jojića već u utorak?

Objavljeno: 10.02.14 u 19:35

Srpski reprezentativac i vezista Borusije Dortmund Miloš Jojić mogao bi u utorak da se nađe u startnoj postavi svog tima u Kupu Nemačke.

Miloš Jojić

Naime, trener Jirgen Klop je proteklog vikenda ostao bez dvojice vezista Svena Bendera i Marka Rojsa, koji su se na listi povređenih pridružili Blaščikovskom, Gundoganu, Subotiću i Humelsu, pa bi mesto u startnoj postavi mogao da zauzme donedavni član Partizana.

“Dobra stvar u ovoj situaciji je činjenica da smo ove sezone naučili kako da se nosimo sa povredama. Očekuje nas težak meč u Frankfurtu, ovo je za nas novo finale, utakmica kojom možemo da izborimo plasman među četiri najbolje ekipe“, rekao je Klop i dodao:

“Istina je da imamo nekoliko povreda u ekipi, ali imam alternative. Miloš Jojić je u nedelju trenirao veoma dobro, deluje sigurno, dobar je u pas igri, ali mu je potrebno određeno vreme da se uklopi u naš sistem igre“, istakao je Klop.

Na sajtu kluba je saopšteno da će Bender zbog povrede odsustvovati nedelju dana, dok će Rojs na teren tek za 15 dana i on je pod velikim znakom pitanja za duel sa Zenitom, 25. februara u osmini finala Lige šampiona.

Od zdravih fudbalera u veznom redu, Klop na raspolaganju ima još samo Sebastijana Kela i Nurija Sahina.

Podsetimo, Jojić se našao na klupi proteklog vikenda protiv Verdera, ali nije ulazio u igru.

Utakmica Kupa Nemačke Ajntraht Frankfurt – Borusija Dortmund na programu je u utorak u 20.45.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter