0
Evropske lige

‘Primeti se kada je Kamp Nou poluprazan’

Objavljeno: 10.02.14 u 09:45

Barselona ima problema, od finansijskih do onih koji se tiču ljudskog faktora, a to se odrazilo i na posetu na ogromnom „Kamp Nou“ stadionu.

Pedro Rodrigez

Ranije smo već objavili fotografiju koja govori u prilog očajnoj poseti u Barseloni, a sada se tim povodom oglasio i prvotimac Pedro.

„Zaista se primeti kada je naš stadion poluprazan. Nije isto igrati pred 90 000 i pred 38 000 navijača, jednostavno nije“, rekao je Pedro.

„Nama smeta da nam meč počne tek u 10 uveče, ali to je raspored i to smo prihvatili. Ne znam, možda je i to dovelo do pada posete, to, hladno vreme i još koji faktor su doprineli. Ne znam da li nas se publika zasitila, mi se trudimo da ih zabavimo i da odigramo dobro svaki meč, međutim desi se ponekad i da izgubimo“, dodao je španski reprezentativac.

Barsa je sinoć nakon preokreta savladala Sevilju u gostima i vratila se na prvo mesto na tabeli sa 57 bodova, koliko imaju i Real Madid i Atletiko Madrid ali uz slabiju gol razliku.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter