0
Evropske lige

Otišao Rosel – Barsa zove Krojfa da se vrati

Objavljeno: 10.02.14 u 23:24

Predsednik Barselone Hosep Maria Bartomeu potvrdio je da su čelnici katalonskog kluba stupili u kontakt sa legendom kluba i nekadašnjim počasnim predsednikom Johanom Krojfom.

Krojf

Sve što je Žoan Laporta tokom svog mandata od 2003. do 2010. godine sproveo u delo, poništio je njegov naslednik Sandro Rosel, a između ostalog to je i ukidanje funckije počasnog predsednika.

Krojf je na toj poziciji bio godinama, imao važnu ulogu u unutrašnjoj strukturi kluba, između ostalog je 2008. godine najglasniji bio za postavljanje Pepa Gvardiole na mesto trenera, ali je po dolasku Rosela, 2010. napustio klub u neprijateljskim okolnostima.

Ipak, kako je Rosel nedavno napustio predsedničku fotelju, njegov naslednik je stupio u kontakt sa Holanđaninom.

“U kontaktu smo sa ljudima bliskim Johanu Krojfu i nećemo odustati od komunikacije sa njim. On je od izuzetnog značaja za nas i za sam klub. Malo po malo, stvari će se vratiti kao što su bile nekad“, otkrio je Bartomeu.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter