0
Domaći fudbal

Nikolić: Ko ne shvata u kakvom klubu igra, može da napusti Partizan

Objavljeno: 10.02.14 u 22:22

Trener Partizana Marko Nikolić podsetio je svoje igrače da disciplina na terenu mora postojati u svakom trenutku i da svaki od njih mora da bude svestan čije boje brani. 

Marko Nikolić

Nikolić nema razloga da cilja na bilo kog igrača, iako je kritikovao Predraga Luku, u taboru crno-belih sve je u najboljem redu, ali trener oprezno i smireno upozorava da tako treba i da ostane. Igrača ima dovoljno i svaki od njih je od ogromnog značaja, bilo da igra dva minuta bilo da odigrao ceo meč.

“Ovo je Partizan, klub velikih zahteva u kojem su ulazna i izlazna vrata uvek otvorena. Ko želi, ima uvek pruženu ruku, oni koji to ne prepoznaju, neće biti uz nas. Važno je da i igrači koji dobiju priliku dva minuta shvate da moraju da preoru teren. Svako ko dođe u Partizan mora da shvati da ne postoji bolja odskočna daska i da se nalazi na najboljem mestu. Ne vidim zasad da će biti onih koji to ne shvataju, a ako se nekome ne svidi, nije problem, ima nas dovoljno. Ne bih naravno da ispadne da pretim, samo konstatujem“, objasnio je Nikolić, koji nije želeo da otkriva detalje razgovora sa Lukom, ali je samo konstatovao da svako ima pravo da pogreši i da “veruje da će razgovor imati efekta“.

On je takođe pohvalio rad svojih izabranika na treninzima tokom zimskih priprema.

“Izdanja na utakmicama su posledica dobrog rada na treninzima. Kako treniraš tako ćeš igrati, a ovi momci idu čak i preko granica bola. Potrebno nam je 20, a ne 11 igrača i sastav će se formirati prema našim željama i tome kako planiramo da odigramo koju utakmicu“, istakao je Nikolić, a prenose ‘Novosti’.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter