0
Evropske lige

Murinjo: Neću biti razočaran ako ne budemo prvi, ali…

Objavljeno: 10.02.14 u 18:41

Menažder Čelsija Žoze Murinjo još jednom je rekao da nije opterećan osvajanjem Premijer lige ove sezone, ali je istakao da od svoje ekipe očekuje da nastavi da igra u ovom ritmu.

Murinjo

“Neću biti razočaran ako ne budemo prvi na kraju. Biću razočaran ako moja ekipa ne nastavi da igra na trenutnom nivou. Ako me pitate da li bih voleo da osvojimo titulu, naravno da je odgovor – da, ali ne znam koliko još moramo da sakupimo bodova da bismo uspeli u tome. Ostale ekipe su izuzetno jake“, rekao je Murinjo, koji se potom osvrnuo na stanje u Mančester Junajtedu.

“Žao mi je Mančester Junajteda. Nikad nisam uživao u nečijim problemima, pa ni u onim koje oni sad imaju i nije im nimalo lako. Znaju da im je mesto među četiri najbolje ekipe. Ipak, Junajted je Junajted“, rekao je Murinjo.

Portugalac je takođe potvrdio da se Fernando Tores vratio u tim pred duel sa VBA, a da će Džon Teri biti spreman za subotnji duel sa Mančester Sitijem u FA kupu.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter