2
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

Konačno dobre vesti za VK Partizan

Objavljeno: 10.02.14 u 22:42

Predsednik vaterpolista Partizana Aleksandar Šoštar otkrio je da klub pronalazi rešenje za finansijske probleme.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

“Proteklog vikenda imao sam jedan vrlo ozbiljan i važan sastanak. Posle njega sam ubeđen da će veliki deo problema Vaterpolo kluba Partizan biti rešen. Nema tu nikakve tajne, ali o svemu ću moći da pričam do kraja radne nedelje“, otkrio je Šoštar, koji je priznao da nije ni očekivao reakciju čelnika Vaterpolo saveza.

“Sa žaljenjem konstatujem da reakciju nisam ni očekivao. Uz sve dužno poštovanje prema sportu koji mi je mnogo doneo, ali i legendama kojih je baš mnogo u Srbiji, izostanak reakcije na probleme Partizana me nije iznenadio. Svako ima svoje probleme i izgleda da svako gleda u svoje dvorište kako da ga pospremi. Ovo nije nova pojava u našem vaterpolu. Traje sve ovo skoro deceniju i više“, naglasio je Šoštar, prenose “Novosti“.

hotsport.rs

0
0

2 Komentara

  1. Pa dosta se upumpavalo u vas ceo vas vek. Ne secam se da je neko zvezdi pomogao oko dugova kad se ugasila! Ugasite se lepo i vi pa otvorite novi klub kao sto i zasluzujete! Unistavali ste celu ligu otimanjem i ucenjivanjem igraca godinama, pa dosta je bilo!

    0
    0
    Odgovori
    • Hehe, smesniji komentar nisam procitao, e pa sinko tebi i svim tvojim drugarima sa severa da porucimo, necemo se ugasiti, jer mi smo INSTITUCIJA, jos ce te vi Gledati Sampione!!! INSTITUCIJE SE NE GASE!!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter