0
Evropske lige

Janković: Pokazali smo da imamo čvrst karakter

Objavljeno: 10.02.14 u 13:05

Fudbaleri Verone napravili su još jedan sjajan rezultat, odigravši nerešeno 2:2 sa Juventusom u meču 23. kola Serije A. Srpski fudbaler Boško Janković drugi vikend za redom bio je starter u postavi Verone, koja je do boda stigla fantastičnim preokretom u drugom poluvremenu i golom Taleba u poslednjem minutu.

boskoj

„Prezadovoljan sam bodom, kao i cela ekipa. Ponovo smo pokazali kvalitet i čvrst karakter, jer nismo dozvolili da nas demorališu dva gola zaostatka posle prvih dvadesetak minuta igre. Imamo zaista snažnu volju i veru u svoje snage, što se na kraju i isplatilo“, rekao je Janković.

Igrom slučaja ili ne, povratak Jankovića u startnu postavu označio je i prekid loše serije njegovog tima, koji je, pre prethodnog kola kada je savladan Sasuolo, imao tri poraza u nizu.

„Evo već drugu utakmicu sam starter i izuzetno mi je drago da smo napravili još jedan sjajan rezultat. Naravno, na meni je da se iznova dokazujem treneru na treninzima, što meni lično ne pada teško jer je to moj osnovni posao. Igranje u startnoj postavi je samo posledica tog vrednog rada“, smatra Janković.

U italijanskim medijima se podigla prašina oko golova Juventusa, gde je kod oba postojala sumnja da je u pitanju ofsajd.

„Ne bih želeo da komentarišem, najvažnije je samo da smo na kraju bili tek četvrta ekipa ove sezone koja je Juventusu uspela da oduzme bodove“, rekao je Janković.

Ekipa srpskog fudbalera posle niza teških utakmica u poslednjih pet kola, zauzima šestu poziciju, sa istim brojem bodova kao i petoplasirani Inter, ali uz slabiju gol razliku. U narednom kolu Veronu očekuje izuzetno zanimljiv duel sa Torinom koji se nalazi dve pozicije ispod i koji ima samo tri boda manje od Jankovićeve ekipe.

hotsport.rs/SEM

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter