0
Ostali sportovi

Srbija osvojila Volvo kup

Objavljeno: 09.02.14 u 15:11

Vaterpolo reprezentacija Srbije zabeležila je i treću pobedu na Volvo kupu u Mađarskoj pošto je u meču 3. kola savladala selekciju Nemačke sa 17:5 (6:3, 5:1, 3:0, 3:1).

dusko-pijetlovic

„Delfini“ su već od samog strata meča pokazali ko je ko u ovom duelu pa su posle dve četvrtine imali višak od čak sedam golova (11:4), da bi u drugom poluvremenu nastavili u istom ritmu i na kraju su došli do maksimalnih 12 pogodaka razlike.

Najbolji u našem timu bio je prvi centar Duško Pijetlović koji je postigao čak šest pogodaka, Nikić je dodao tri, Prlainović i Ćuk po dva, a u listu strelaca upisali su se još Mandić, Filip Filipović, Strahinja Rašović i Dedović.

Selektor Dejan Savić je odlučio da u za ovaj meč ne koristi usluge Gocića, Aleksića, Rađena, Mitrovića i Ubovića odnosno dao im je dan odmora.

kako su u prva dva kola savladali reprezentacije SAD i Mađarske našim reprezentativcima je pripao trofej Volvo kupa koji već večeras donose u Beograd.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter