0
Košarka

Pavlović dolaskom u Partizan ostvario dečački san

Objavljeno: 09.02.14 u 08:34

Iako je još početkom nedelje dolazak Aleksandra Saše Pavlovića u Partizan najavljivan kao izvestan došlo je do određenih komplikacija pa će NBA as tek danas i zvanično postati novi član crno-belih čime će prema sopstvenim rečima Baranin ostvariti dečački san.

pavlovic

„Sve je nekako bilo brzo, konkretno. Ja sam bio slobodan agent, Partizanu je bio potreban igrač. Nije bilo razloga da ne krenemo u ostvarenje zajedničke želje, pa smo tako iz dana u dan bili sve bliže tome. Partizan je najtrofejniji klub na ovim prostorima, koji je dominaciju potvrdio rezultatima, takođe je afirmisao „bezbroj“, u tom momentu mladih, a danas poznatih i priznatih igrača od Evrope do NBA. I danas ima vrhunske talente“ – rekao je Pavlović u izjavi za Novosti.

Po saznanju ove vesti mnogi su se zapitali, usled poznatih finansijskih problema, otkud Partizanu novac za dovođenje košarkaša koji je prethodnih 11 godina proveo u najjačoj ligi sveta – NBA. Međutim, agent bivšeg reprezentativca Srbbije i Crne Gore tvrdi da novac u ovom slučaju nije odigrao presudnu ulogu.

„Naravno da ne mogu da pričam o dataljama ugovora, ali nijednog momenta nije postavljao finansijske uslove shodno njegovom igračkom renomeu i kvalitetima. Naprotiv, na startu je rekao da razume tešku situaciju našeg najtrofejnijeg kluba. Tokom razgovora vodio se prevashodno željom da igranjem za crno-bele ostvari jedan od dečačkih snova, ali i da mu velikim iskustvom i kvalitetom pomogne kada je izuzetno teško“ – kazao je Minja Ilić, Pavlovićev agent za Evropu u izjavi za isti list.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter