FOTO:STARSPORT
in , ,

Đurić na izlaznim vratima Partizana

Nakon što je privođen i optužen zbog nepravilne privatizacije Veterinsarskog zavoda predsednik Fudbalskog kluba Partizan Dragan Đurić izgubio je poverenja ostatka uprave koja će u ponedeljak na sednici Sekretarijata raspravljati o poverenju prvom čoveku kluba.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Kako Đurić nije sam video razlog da napusti mestop predsednika Partizana već je po ozlasku iz pritvora nastavio da radi kao da se ništa nije dogodilo o njegovom daljem statusu odlučiće uprava kluba u kojoj je izgleda ostao bez saveznika.

„Ne želim ništa da prejudiciram. Činjenica je da smo za sutra zakazali sednicu Sekretarijata i da će na njoj govoriti i gospodin Đurić. On će se izjasniti, kakve su njegove namere i planovi. Čekamo da čujemo odluku, ali u ovom trenutku ne bih mogao da znam u kojem pravcu će se odvijati sve, da li ostaje, odlazi…“ – rekao je u izjavi za Alo Mile Jovičić, jedan od potpredsednika Partizana.

Ostaje pitanje da li će Partizan u slučaju da Đuriću bude izglasano nepoverenje do redovne Skupštine kluba koja je zakazana za decembar voditi jedan od trojice potpredsednika (Babić, Jovanović ili Jovičić) ili bi bila zakazana vanredna izborna Skupština.

hotsport.rs

Diskusija

Odgovorite
  1. OBAVEZNO ZAKAZATI VANREDNU IZBORNU SKUPSTINU I DOVESTI PRAVE LJUDE U UPRAVU I ZA PREDSEDNIKA . TO MORAJU DA BUDU LJUDI KOJI SU NESTO U PROSLOSTI ZNACILI ZA PARTIZAN , SAVO MILOSEVIC, BATICA MIRKOVIC, MIJATOVIC, KRSTAJIC … IMA IH JOS PUNO .

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Majer osvojio olimpijsko zlato u spustu

Doson kao Mičel tražio nešto po protivnikovom međunožju (VIDEO)