0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Stojanović: Igrači me stavili na slatke muke (VIDEO)

Objavljeno: 08.02.14 u 18:30

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Kopar sa 4:2 na pripremama u Sloveniji, a trener tima sa Marakane Slaviša Stojanović je priznao da su ga igrači stavili na slatke muke. 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

“Za nas je ovo važna pobeda, jer je Kopar zaista dobar tim, a mi smo uspeli da im damo četiri gola. Dva primljena gola su svakako problem jer su plod naših grešaka, posebno prvi nakon prekida. U drugom poluvremenu je utakmica bila mirnija, ali i tu je bilo igrača koji su odigrali dobro i pokazali mi da ću biti na slatkim mukama prilikom sastavljanja tima“, rekao je Stojanović za klupski sajt, koji je od 60. minuta pružio šansu svim igračima.

“Igrali su svi jer je utakmica sa Krkom koja je trebalo da se igra u nedelju otkazana, zbog lakših povreda Mrđe i Milunovića, odnosno odsustva Ninkovića. Zato sam danas svim igračima ukazao šansu, a do kraja nas očekuje još i meč sa Goricom, i možda još jedna prijateljska utakmica. U svakom slučaju, želeo sam da rasporedim minutažu“, dodao je Stojanović.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter