0
Košarka

FOTO: STARSPORT

KRK: Derbi Zvezde i Radničkog, FMP protiv Mege

Objavljeno: 08.02.14 u 09:45

Juče su kompletirani mečevi četvrtfinala Kupa Radivoja Koraća u kojima su svoj plasman u polufinale obezbedile ekipe FMP-a i Mega Vizure.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Danas su na programu mečevi polufinala a prvi meč zakazan je za 17 časova kada se u „Pioniru“ sastaju Crvena zvezda koja brani ovaj trofej i kragujevački Radnički.

Oba tima su imala relativno lak posao u prvom meču na Kupu pa je tako Crvena zvezda savladala Borac sa 81:62 dok je Radnički bio bolji od OKK Beograda rezultatom 87:72. Što se međusobnih susreta tiče, Zvezda je slavila na poslednjih pet duela protiv Radničkog, dok je Radnički poslednju pobeduupisao još u martu prošle godine. Ipak, u oba tabora najavljuju veliku borbu pred ovaj duel, posebno nakon što je Partizan rano završio svoje učešće na ovom turniru pa se ovaj meč može nazvati „finalom pre finala“.

U drugom polufinalu od 21 čas sastaće se FMP koji je savladao Partizan sa 95:89 i Mega Vizura koja je sa 88:76 bila bolja od Crnokose. Favorit u ovom duelu je Mega Vizura, koja igra jače takmičenje te ima i bolju reputaciju, ali je i FMP pokazao da je ozbiljna ekipa pa nas i u večernjem terminu očekuje sjajan košarkaški duel.

Sve izveštaje pre, tokom i posle meča, možete pratiti uživo na našem portalu.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter