2
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Zvezda postigla dogovor sa igračima o smanjenju ugovora

Objavljeno: 07.02.14 u 09:50

Najiskusniji ujedno i najplaćeniji fudbaleri Crvene zvezde pristali su na smanjanje zarada u preostaliom delu sezone kako bi klub uspeo finansijski da izgura godinu.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Kako je u izjavi za Žurnal sopštio jedan od potpredsednika kluba Slaviša Kokeza dogovor sa upravom kluba postigli su Nenad Milijaš, Miloš Ninković i Nikola Mijailović, na korak od sporazuma sa rukovodstvom je i Drako Lazović, a tokom vikenda na istu temu će se razgovarati i sa ostalim fudbalerima.

„Sa Ninkovićem, Milijašem i Mijailovićem je u principu sve dogovoreno. Tokom vikenda definisaćemo i sa ostalima uslove saradnje, a kad se ekipa vrati u Beograd biće potpisani aneksi ugovora“ – rekao je Kokeza.

Prema Kokezinim rečima ušteda na ugovorima, koji na godišnjem nivou iznose oko četiri i po miliona evra, trebalo bi da bude skoro dva miliona. Vrlo brzo bi trebalo da usledi i smanjivanje broja zaposlenih u radnoj zajednici gde je navodno dvostruko više ljudi nego što je potrebno.

hotsport.rs

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter