0
Domaći fudbal

FOTO: partizan.rs

Ostojić ponovo trenira punom parom

Objavljeno: 07.02.14 u 15:45

Miloš Ostojić je dete Partizana i slovio je još pre nekoliko godina kao jedan iz tandema sa Nastasićem, koji je trebao da ‘uđe’ u prvi tim i da dugo nosi dres Partizana na mestu štopera. Tako bi i bilo da dečko nije zaista malerozan i povrede nikako da ga ostave na miru.

FOTO: partizan.rs
FOTO: partizan.rs

I ove zime je od početka priprema na rehabilitaciji, a ovde u Beleku radi po posebnom programu sa kondicionim trenerom Mišom Filipovićem. Po rečima Marka Nikolića, od petka se priključuje ostatku ekipe, pošto je stanje njegove povrede u značajnoj meri poboljšano.

„Sanirao sam povredu zadnje lože i od petka ujutru sam krenuo u normalan trenažni proces. Malo sam zaostao jer sam propustio prvi deo priprema u Beleku, ali se nadam da ću uskoro stići ostatak tima. Najvažnije mi je da sada ne osećam nikakve posledice povrede, pa se uključujem u konkurenciju za mesto u štoperskoj liniji“ – rekao je Ostojić za zvanični sajt Partizana gde možete da vidite i njegov opširniji intervju.

hotsport.rs

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter