0
Fudbal

Niko ne želi Pata u svom timu

Objavljeno: 07.02.14 u 18:30

Doskorašnji fudbaler Korintijansa, Alesandre Pato, verovatno je pomislio da je rešio sve svoje probleme prelaskom u ekipu Sao Paula i nije mogao ni da sluti da će ga i u novom klubu dočekati protesti navijača.

Alesandre Pato

Nakon što je postao nepoželjan među navijačima Korintijansa, protiv Pata su protestvovali i navijači Sao Paula i to pre nego što je Brazilac stigao da zaigra za njihov klub. Glavni razlog nezadovoljstva je to što je Pato igrao za gradskog rivala:

Nakon što je postao nepoželjan među navijačima Korintijansa, pre nego što je i zaigrao za novi klub protiv njega su se oglasili i navijači Sao Paula.

„To je, očigledno, problem sa kojim ćemo morati da naučimo da se nosimo. Svaki igrač mora da se oseća dobrodošlim u klub, a ako nije tako, situacija postaje komplikovana“rekao je trener Sao Paula, Murisi Ramaljo, za klupski sajt.

Pato je u januaru prošle godine iz Milana stigao u Korintijans za 15 miliona evra. Odigrao je 57 utakmica i postigao 17 golova, ali navijači nisu bili zadovoljni njegovim zalaganjem i učnikom na terenu. Zbog celokupne situacije uprava kluba je odlučila da ga pošalje na pozajmicu u Sao Paulo. Da li će Pato uspeti da se izbori sa navijačima i zasluži njihovo poštovanje ostaje da se vidi.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter