0
TimeOut

Nameštaljka: Dali osam autogolova za deset minuta

Objavljeno: 07.02.14 u 23:44

Fudbalski savez Italije rešio je da pokrene istragu zbog sumnji da je meč Kupa Sicilije, između Borgata Teranove i Bagerije, namešten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ekipa Bagerije je 10 minuta pre kraja gubila rezultatom 4:3, a za prolaz u narednu fazu takmičenja bio joj je potreban bod u grupi u kojoj se još takmičio i Partinikaudaće. Ipak, fudbaleri Borgate su postigli dva brza gola do 80. minuta susreta, nakon čega je usledila neverovatna situacija.

Indisponirani igrači Bagerije su do kraja susreta postigli čak 8 autogolova, tako omogućili Borgati da trijumfuje rezultatom 14:3 i tako izbori prolaz u narednu fazu takmičenja zbog bolje gol razlike od Partinikaudaće.

„Sve je ličilo na ozbiljan meč do trenutka kada su igrači Bagerije napravili neverovatnu stvar. Njihov kapiten mi je rekao da bi radije voleli da se u narednu fazu plasiramo mi, a ne Partinikaudaće“, rekao je trener Borgate, Ignasio Kjaneta, za portal siciliangol.it.

Trener trećeg učesnika turnira, Partinikaudaće, Đovani Kamarata pozdravio je odluku Fudbalskog saveza Italije da pokrene istragu.

„Ne mogu da razumem da neko postigne osam autogolova. To nema veze sa fudbalom i verujem da će nadležni imati šta da istraže“, istakao je Kamarata.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter