0
Ostali sportovi

Ministar Udovičić posetio srpske olimpijce u Sočiju

Objavljeno: 07.02.14 u 11:16

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić posetio je danas Olimpijsko selo i iskoristio prilku da se sretne sa sportistima Srbije koji će se takmičiti u Sočiju.

soci-2014-zoi

Njega su u Olimpijskom selu dočekali generalni sekretar Olimpijskog komiteta Srbije (OKS) Đorđe Višacki i šef Misije Srbije u Sočiju Damir Štajner, prenosi Tanjug.

Pošto je obišao prostorije u kojima je smešten Olimpijski tim Srbije, ministar Udovičić pridružio se sportistima u restoranu olimpijskog sela. On je razgovarao sa sportistima o njihovim očekivanjima, poslednjim danima priprema za nastup i poželeo im sreću na takmičanjima.

Bijatlonac Milanko Petrović, koji će nositi zastavu Srbije na otvaranju Igara, poklonio je ministru Udovičiću majicu Olimpijskog tima Srbije sa potpisima cele misije.

Ceremoniji svečanog otvaranja, koja počinje danas u 17 sati po srednjeevropskom vremenu, prisustvovaće predsednik Srbije Tomislav Nikolić i ministar Udovičić.

Zimske olimpijske igre u Sočiju, 22. po redu, biće održane od 7. do 23. februara.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter