FOTO:STARSPORT
in , ,

Karadžić: Najozbiljnije razmišljamo o Stanojeviću

Nagađanja da bi Aleksandar Stanojević mogao da postane novi selektor fudbalske reprezentacije Srbije više nisu samo spekulacije pošto je predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić u izjavi za Sport potvrdio da je bivši trener Partizana prvi pik za o mesto.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

„Veoma smo blizu odluke da razgovaramo sa Aleksandrom Stanojevićem koji ima i ponudu Kine. O njemu se najozbiljnije razmišlja. Očekujemo da po tom pitanju ima jansiji stav. Nije isključena ni mogućnost da razgovaramo i sa drugim kandidatima koji imaju znanje i kvalitet da preuzmu tu dužnost. Želimo da čujemo i mišljenje Stručnog odbora, ali i direktora reprezentativnih selekcija Save Miloševića. Naredne nedelje nas očekuje Izvršni odbor nakon čega bi stvari trebalo da budu jasnije“ – rekao je Karadžić.

Podsećamo da je predsednik FSS razmišljao da na klupu „orlova“ vrati Sinišu Mihajlovića međutim kako je bivši selektor dobio ponudu Sampdorije da produži ugovor od te priče nema ništa pa mora da se traži novo rešenje.

U svakom slučaju već krajem meseca Srbija bi trebalo da dobije novog selektora koji će na klupi „orlova“ debitovati 5. marta u prijateljskoj utakmici protiv Republike Irske.

hotsport.rs

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Mirzin ‘Tomahavk’ potez večeri (VIDEO)

Fajnal-for ABA lige se ipak ne igra na Vaskrs