0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

‘Delfini’ dali 20 golova Amerikancima

Objavljeno: 07.02.14 u 17:53

Vaterpolo reprezentacija Srbije je pobedom od 20:11 (5:2, 4:2, 6:3, 5:4) protiv selekcije SAD startovala na turniru „Volvo kup“ u Solnoku.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Od samog početka je bila zavidna srpska efikasnost. Posle nekoliko minuta zahvaljujući raspoloženim Filipoviću i Rašoviću bilo je 4:0. U trećem delu im se golovima u seriji pridružio i Duško Pijetlović, a u listu strelaca su se upisali svi izuzev Aleksića.

Bio je to dobar šuterski trening jer su Srbi uputili 37 lopti ka golu Amerikanaca. Rival se držao do sredine druge četvrtine (7:4) a onda je serijom 5:0 najavljen ubedljiv trijumf naše reprezentacije. Prve dve četvrtine je branio Pijetlović, a zatim je gol čuvao Živojinović.

Najefikasniji u našem timu bio je Filip Filipović sa četiri pogotka, Strahinja Rašović i Duško Pijetlović su dodali po tri gola, po dva puta u listu strelaca su se upisali Ubović, Prlainović i Mitrović, dok su po jednom mrežu pogađali Gović, Marković, Dedović i Rađen.

Sutra u 16 časova Srbija igra protiv Mađarske.

„Odlično suđenje, baš za promociju igre. Sa druge strane nezadovoljan sam jer smo primili veliki broj golova iz igre. I protiv Mađara ćemo igrati u kombinovanom sastavu jer nam rezultat nije primaran“ – rekao je selektor „delfina“ Dejan Savić.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter