0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Crno-beli ne odustaju od Oumarua, čekaće letnji prelazni rok

Objavljeno: 07.02.14 u 14:42

Nakon što je Fudbalski savez Srbije Partizanu razjasnio pravilo vezano za (ne)mogućnost da Abubakar Oumaru na proleće zaigra u crno-belom timu šampion Srbije čini se ipak nije odustao od dovođenja Kamerunca.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Naime, u razgovoru sa srpskim novinarima koji se nalaze na pripemama Partizana sportski direktor kluba Albert Nađ je poručio da postoji mogućnost da Oumaru u klub stigne u letnjem prelaznom roku, ali ne samo on već i još nekoliko drugih igrača.

Nađ je takođe odtkrio da se u pregovorima sa nekadašnjim fudbalerom Crvene zvezde, OFK Beograda i Vojvodine, a sada igračem Beverena, nije ni odmaklo daleko odnosno da je Oumaru bio samo ideja i da se oko toga bespotrebno podigla prašina.

Sportski direktor crno-belih je dodao i da će se i ubuduće raditi i van prelaznog roka kako bi eventualni dolasci igrača već bili dogovoreni nakon čega će samo uslediti potpis.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter