0
Ostali sportovi

FOTO: oks.org.rs

Trobojka se viori Sočijem

Objavljeno: 06.02.14 u 22:31

Na ceremoniji u olimpijskom selu u Sočiju, podignuta je srpska zastava, čime je domaćin 22. Zimskih olimpijskih igara poželeo dobrodošlicu srpskom olimpijskom timu.

FOTO: oks.org.rs
FOTO: oks.org.rs

Svečanoj ceremoniji u Olimpijskom selu, uz srpske olimpijce, prisustvovali su i predsednik Republike Srbije Tomislav Nikolić, ministar omladine i sporta Vanja Udovičić, ambasador Srbije u Rusiji Slavenko Terzić i predsednik i generalni sekretar OKS Vlade Divac i Đorđe Višacki.

Tom prilikom, šef misije Olimpijskog tima Srbije u Sočiju Damir Štajner uručio je gradonačelniku olimpijskog sela ćirilično pismo u duborezu. Pored srpske zastave, u isto vreme su podignute i zastave Grčke, Andore, Portugalije i Libana, prenosi Olimpijski komitet Srbije.

Srbiju u Sočiju predstavlja osam sportista u pet sportova. Nevena Ignjatović i Marko Vukićević (alpsko skijanje), Ivana Kovačević, Rejhan Šmrković i Milanko Petrović (nordijsko trčanje i bijatlon), Nina Micić (snoubord), Vuk Rađenović i Aleksandar Bundalo (bob).

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter