0
Evropske lige

Simeone: Ne mogu da verujem u nešto što nije realno, nismo favoriti za osvajanje Primere

Objavljeno: 06.02.14 u 11:29

Iako mediji iz kola u kolo veličaju sjajne partije Atletiko Madrida u borbi za vrh Primere ove sezone, trener ‘jorgandžija’, Dijego Simeone, odbija da govori o tituli i ističe da su Real i Barselona i dalje prvi favoriti za osvajanje.

Dijego Simeone

„Naš moto je ‘ćuti i radi’ jer je titula i dalje daleko. Ne mogu da verujem u nešto što nije realno i ne mislim da možemo da osvojimo titulu u Primeri. Ako pogledate prošlost u najboljem slučaju smo završavali na 3. poziciji sa 15, 20 ili 30 bodova zaostatka“, rekao je Simeone.

Trener Atletika se zatim osvrnuo na prvi polufinalni susret sa Realom u Kupu kralja, koji su ‘Kraljevi’ dobili sa ubedljivih 3:0:

„Real je odigrao odlično ovu utakmici i moramo im čestitati na zasluženoj pobedi. Mada, smatram da nismo zaslužili da izgubimo ovako ubedljivo. Šta je tu je, sada se okrećemo narednim utakmicama, koje su veoma važne za nastavak sezone“.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter