0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Radonjić: Već smo fokusirani na polufinale, u Kupu nema favorita

Objavljeno: 06.02.14 u 21:02

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić zadovoljan je igrom svoje ekipe u pobedi nad Borcem i plasmanom u polufinale Kupa Radivoja Koraća.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Zvezda je rutinski savladala Borac i plasirala se među četiri najbolje ekipe, a Radonjić tvrdi da svaki tim može da osvoji trofej i da nema favorita.

“Uradili smo ono što smo i želeli. Već u startu smo napravili prednost koja nam je omogućila da sprovedemo naše ideje do kraja. Borac je pokušao da nas uspori, pokušao je da nas poremeti dobrom igrom u odbrani. Čekamo drugu večerašnju utakmicu kako bismo dobili protivnika u polufinalu i već posle toga krećemo sa pripremama za tu utakmicu“, istakao je Radonjić i dodao da je ekipa fokusirana samo na sledeći meč.

“Ono o čemu razmišljamo nakon ovog duela je samo sledeća utakmica i ništa više od toga. Naš fokus je jasan, naša motivacija da dođemo do kraja je ogromna. Ali, istu motivaciju imaju i svi ostali klubovi. Kup je specifično takmičenje, nema mesta za ispravke. Svi učesnici su motivisani. Videćemo na kraju kakav će ko ostvariti rezultat, a po mom mišljenju uloga favorita ne bi smela da postoji u takmičenju poput Kupa, pre svega zato što traje jako kratko“, naglasio je Radonjić uz zaključak da njegova ekipa razmišlja samo o polufinalu.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter