0
Domaći fudbal

FOTO: partizan.rs

Nikolić: Partizan nema drim tim

Objavljeno: 06.02.14 u 21:33

Trener Partizana Marko Nikolić smatra da nema drim tim i da će morati da se namuči kako bi osvojili sedmu titulu u nizu.

FOTO: partizan.rs
FOTO: partizan.rs

On je zadovoljan radom svoje ekipe tokom zimskih priprema, i na dobrom je putu da u željenoj formi dočeka prolećni deo sezone.

“Nismo drim tim – autoritativno je na pitanje o možda i najbolje odrađenom prelaznom roku u poslednjih nekoliko godina. U Partizanu su uvek maksimalna očekivanja, a kada je tako, bolje je imati velika očekivanja i dobar tim, nego ista takva sa slabijim timom. Mi smo se praktično tek okupili, a uz to napustio nas je i najbolji igrač. U svakom slučaju više toga je ispred nas nego onoga što je ostalo iza nas“, istakao je Nikolić i dodao da želi da pojača konkurenciju do kraja zimskog prelaznog roka.

“Konkurencija ne može da nam predstavlja problem, veći je problem kada je nema i zato nam je potrebno 17-18 fudbalera u rotaciji. Nadam se da će doći još neki igrač. Kada počne prvenstvo biće kartona, povreda i zato je važno da budemo dobro popunjeni. Ne plašim se činjenice da ne mogu svi na teren, jer ta priča o depresiji igrača koji nisu u kombinaciji za startnu postavu postoji samo kod nas“, naglasio je Nikolić, prenose ‘Novosti’.

On takođe smatra da će motivacija biti važan faktor na putu ka odbrani titule.

“Moramo da budemo spremni od prvog dana, sve ostalo je stvar motivacije. Razumem medije i javnost da im je cela ta priča oko titule zanimljiva, ali fudbal se igrao i igraće se i posle pobeda i posle poraza. Sve to što se dešava sa strane bi trebalo da ostane oko nas, a ne da se nađe u nama. Najvažnije je da se dobro spremimo i da se dobro takmičimo. Verujem da će iz toga proisteću željeni rezultat“, zaključio je Nikolić.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter