0
Domaći fudbal

Nađ: Ništa o Baboviću i Oumaruu

Objavljeno: 06.02.14 u 11:09

Sportski direktor Partizana, Albert Nađe, odbio je da prokomentariše spekulacije koje su se pojavile prethodnih dana da će Stefan Babović i Abubakar Oumaru pojačati redove crno-belih.

Albert Nađ

„Do 14. februara, do kada traje prelazni rok, ima dovoljno vremena da još neko i dođe i ode. I do sada smo radili u tišini i miru, napravili smo dobar posao, neka tako ostane i u preostalih sedam, osam dana. Iz tog razloga neću ništa da komentarišem vezano za Babovića, kao i za bilo koje drugo ime“, rekao je Nađ.

Dok je u Babovićevom slučaju problem nejedinstven stav uprave povodom njegovog angažovanja, kod Oumarua je drugačija situacija, pošto bi mu Partizan bio treći klub ove sezone i nejasno je da li bi mogao da bude registrovan.

„Nisam razgovarao sa generalnim sekretarom Gruborom na temu tumačenja propisa. Ni po pitanju Umarua ne želim da se bavim pompeznim najavama i pričama“, naglasio je Nađ.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter