1
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

Gradska uprava: VK Partizan je dobio novac

Objavljeno: 06.02.14 u 18:12

Gradska uprava Beograda saopštila je da pravilnik o pomoći sportskim klubovima nikada nije usvojen i dodala je vaterpolo klubu Partizan plaćen deo novca tokom prošle i pretprošle godine.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Iako je predsednik crno-belih Aleksandar Šoštar danas rekao da će Partizan istupiti iz Lige šampiona zbog teške finansijske situacije, gradska uprava tvrdi suprotno, prenosi Beta.

“Pravilnik o kojem govori Šoštar, nikada nije formalno usvojen, već je to bio interni dokument tadašnjih čelnika grada, koji je za cilj isključivo imao protežiranje i pomaganje privilegovanih klubova, a sredstva se nisu ravnomerno raspoređivala. Radi objektivnosti informisanja, dužni smo da podsetimo javnost i gospodina Šoštara da je Vaterpolo klub Partizan od Grada Beograda i Gradskog sekretarijata za sport i omladinu 2012. godine dobio 12,7 miliona dinara, a 2013. godine 15,5 miliona dinara, po raznim osnovama“, navodi se u saopštenju.

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

  1. DOSTA BRE SOSTARE TVOG LOPOVLUKA. UGURAO SI PARTIZAN U LIGU SAMPIONA A PRVAK EVROPE NE IGRA TO ISTO. SRAMOTA. DOSTA BRE SA PROTEZIRANJEM DRZAVNOG PROJEKTA I PRANJA PARA PREKO JUGOSLOVENSKOG SPORTSKOG DRUSTVA PARTIZAN. KATANAC NA SVE VASE NAZOVI USPESNE KLUBOVE KOJI SAMO NAJASLAMA NAPACENOG NARODA PRAVI KVAZI REZULTATE A 80% NARODA NE NAVIJA I NE PODRZAVA JUGOSLOVENSKO HRVATSKO CEDO JSD OTIMACI

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter