0
Domaći fudbal

FOTO: partizan.rs

FK Partizan najavio prodaju polusezonskih karata

Objavljeno: 06.02.14 u 12:59

Fudbalski klub Partizan saopštio je na svom zvaničnom sajtu da će zainteresovani navijači od ponedeljka moći da kupe ulaznice za sedam utakmica tokom prolećnog dela sezone na stadionu u Humskoj. 

FOTO: partizan.rs
FOTO: partizan.rs

Ulaznica sadrži svih sedam utakmica do kraja takmičarske sezone, uključujući i derbi.

CENE:

JUG – 1000 dinara

ISTOK / ZAPAD (bočni delovi tribina) – 2000 dinara

ISTOK / ZAPAD (centralni delovi tribina) – 2500 dinara

Pored toga, na zvaničnom sajtu stoji i poziv za navijače da podrže svoj renovirani tim sa novajlijama Vulićevićem, Trajkovićem, Škuletićem, Lazovićem i Drinčićem.

“Naš  hram je dobio i dugo očekivane crno-bele stolice! Nova energija u timu i oko njega! Prenesimo je i na tribine!  Crno-bela je uvek bila i biće imperativ za sve nas! Napunimo stadion do poslednjeg mesta već na prvoj utakmici , 17. kola  Jelen super Lige, koja se u Beogradu igra 01.03.2014 godine sa ekipom FK Radnički Niš“, saopšteno je na sajtu.

Prodaje ulaznica vršiće se isključivo samo na prodajnim mestima “TICKETLINE SHOP-u“ u ulici Gavrila Principa 7 radnim danima 09:00-19:00 i subotom od 12:00-18:00.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter